Bij Context ondersteunen wij onze contactpersonen in de volgende fasen van de COVID-19 maatregelen! Zo hebben wij nu ook herbruikbare mondmaskersdrie-laagse mondmaskers en KN95 mondmaskers (conform de FFP2 norm) in ons assortiment*. Personaliseer ze met uw logo en/of originele quote!

Ook onze personaliseerbare verzorgingsartikelen blijven wij gedurende de komende periode graag in de verf zetten: een goede gezondheid is dan ook een prachtig geschenk!

*Zolang de voorraad strekt: neem zeker contact met ons op voor bijkomende info met betrekking tot voorraadniveau’s, MOQs, en dergelijke meer.

(Full colour) personaliseerbare mondmaskers

             

  • Herbruikbare mondmaskers, op 40° wasbaar
  • Personaliseerbaar met 1-kleurendruk of full colour sublimatie
  • Gemaakt van zacht en comfortabele polyester en cotton spandex

  • Dubbele katoenlaag met OEKO-TEX® certificaat
  • Mogelijkheid om filter in te plaatsen
  • Meervoudig gebruik, Wasbaar op  90°C
  • Aangenaam draagcomfort dmv elastische koort
  • Ook beschikbaar in kindermaat

Drielaagse mondmaskers

Dit drie-laags categorie 2 masker beschermt tegen ziekteverwekkers (bacteriën en virussen) uit de neus of mond van andere personen. Voor gebruik door medewerkers en cliënten in die gevallen waarbij een mondneusmasker vereist is, maar waar er geen risico bestaat op spatten van lichaamsvloeistoffen.

KN95 mondmaskers (FFP2 norm)

Deze KN95 mondmaskers worden internationaal erkend als een gelijkwaardig variant van de Europese FFP2 norm. De mondkapjes zijn opvouwbaar en reduceert bacterievorm voor in- en uitblazen. Het zijn professionele mondkapje met elastieken bandjes. De kapjes hebben een hoog draagcomfort en kunnen toegepast worden in verschillende industrieën.

Belangrijke verzorgingsartikelen

Daarnaast biedt het Context team allerhande verzorgingsartikelen aan: handgels, handcrèmes, tissues en tissue boxen, thermometers, mask straps (ideaal accessoire bij mondmaskers ter verlichting van het elastiek achter de oren), … . We helpen verder graag mee met het uitdenken van uw persoonlijke postbusactie en leveren, indien gewenst, aan individuele adressen.

Wenst u additionele informatie?

Klik op onderstaande button, het Context team staat voor u klaar:

Neem snel contact op

Note: Geen enkel beschermend masker biedt volledige bescherming tegen het virus. Het is te gebruiken als preventieve maatregel om het potentiële risico op overdracht van het virus te beperken.